Перегляд зібрання за групою - Теми удосконалення
Результати від 1 до 10 із 14
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Thesis | лис-2014 | 19-гру-2014 | Дослідження та обґрунтування інноваційних шляхів удосконалення діяльності підприємства (на прикладі ПрАТ "Волиньагрореммаш") | Сич, Андрій Володимирович; Sych, Andriy Volodymyrovych |
Article | 5-вер-2023 | 14-жов-2023 | Економічні дані для управління та їх аналіз: сучасні виклики і трансформаційні зміни | Портоварас, Тетяна Роанівна; Portovaras, Tetiana |
Article | 24-лис-2015 | 2-гру-2015 | Концепція удосконалення корпоративного управління у системі сталого розвитку фінансового ринку | Дєєва, Наталія Едуардівна; Dyeyeva, Nataliya; Деева, Наталия Эдуардовна |
Article | тра-2013 | 27-тра-2013 | Перспективи розвитку системи контролю витрат виробництва на основі комп’ютеризації | Матвійчук, Марія Зіновіївна; Матвийчук, Мария Зиновьевна; Matviychuk, Mariya Zinoviyivna |
Article | 19-лис-2013 | 3-вер-2014 | Підвищення ефективності функціонування автоматизованих інформаційних систем на основі планування процедур їх удосконалення | Копп, В.; Doronina, J.; Kopp, V. |
Article | 6-бер-2015 | 1-бер-2016 | Удосконалення бухобліку чи його стохастичні зміни? | Хомин, Петро Якимович; Khomyn, Petro |
Master Thesis | гру-2023 | 29-гру-2023 | Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura») | Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest |
Bachelor Thesis | 24-чер-2023 | 24-чер-2023 | Удосконалення організації праці персоналу підприємства, на прикладі ПрАТ «Тернопільгаз» (м. Тернопіль, вул. Чернівецька, 54) | Драпак, Андрій Васильович; Drapak, Andriy |
Bachelor Thesis | чер-2024 | 8-лип-2024 | Удосконалення системи управління персоналом у закладах (назви записувати нижнім регістром) громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39») | Ноготков, Назарій Юрійович; Nohotkov, Nazarii |
Bachelor Thesis | чер-2023 | 21-чер-2023 | «Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)» | Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro |