Перегляд зібрання за групою - Теми показники якості

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Article23-кві-201526-лют-2016Конфекціювання матеріалів на комплект лікарняної білизни для інвалідівКушнір, О.; Kushnir, O.
Dissertation17-лис-202317-лис-2023Обгрунтування параметрів обрізника залишків гички коренеплодів цикоріюБойко, Володимир Андрійович; Boyko, V. A.
Master Thesis20-гру-202131-гру-2021Обгрунтування параметрів процесу контактного шовного зварювання сильфонаОлексієнко, Назар Миколайович; Oleksienko, Nazar
Article201221-тра-2013Оцінювання управління якістю торговельного обслуговування на підприємствах системи споживчої коопераціїСімонова, Вероніка
Master Thesis202126-гру-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesisгру-202316-січ-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хліба із кукурудзяним борошном і солодомКравченюк, Ростислав Юрійович; Kravchenіuk, Rostyslav
Master Thesisгру-202317-січ-2024Удосконалення технології виробництва з проєктуванням цеху хлібобулочних виробів з імбиремНадюк, Руслан Олександрович; Nadyuk, Ruslan
Master Thesisгру-202313-січ-2024Удосконалення технології хліба з рослинними фітоодобавками та її застосування у цеху виробництва пшеничного хлібаМультан, Ростислав Олегович; Multan, Rostyslav
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych