Перегляд зібрання за групою - Теми бланшування
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Thesis | лют-2017 | 7-бер-2017 | Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) | Баса, Ікпе Вільфріед; Basa, Ikpe Vilfried |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Thesis | лют-2017 | 24-лют-2017 | Розробка консервованих продуктів із спаржі | Юськів, Галина Іванівна |