Browsing by Subject O33

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
ArticleJun-20232-Agu-2023Industry 4.0: State, problems, prospects of HoReCa in UkraineStoyko, Igor; Dudkin, Pavlo; Dzhydzhora, Liliana; Стойко, Ігор; Дудкін, Павло; Джиджора, Ліліана
Article24-Nov-20152-Des-2015Економічна ефективність виробництва міцних алкогольних напоїв зі зниженими токсичними властивостямиГоловко, Микола Павлович; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна; Holovko, Mykola; Penkina, Natalia; Kolesnyk, Victoria; Головко, Николай Павлович; Пенкина, Наталья Михайловна; Колесник, Виктория Валентиновна
ArticleNov-20217-Okt-2022Моделювання конкурентоспроможності торгівельного підприємства на основі економетричного підходуРізник, Наталія; Берестецька, Олена; Іваськів, Неля; Riznyk, Nataliia; Berestetska, Olena; Ivaskiv, Nelya
ArticleDes-202329-Des-2023Можливості імплементації міжнародних передових знань та досвіду у сталий розвиток «розумних» міст і територіальних громад УкраїниПанухник, Олена; Курах, Олександр; Panukhnyk, Olena; Kurakh, Oleksandr
ArticleJun-20232-Agu-2023Новий підхід до аналізу динаміки високотехнологічного експорту (на прикладі Республіки Чехії)Бєлов, Олександр; Belov, Aleksandr
ArticleJun-202430-Jul-2024Перспективи використання віртуальної та доповненої реальності для підприємств сфери послуг (на прикладі готельно-туристичного сегменту)Ратинський, Вадим; Шерстюк, Роман; Малярський, Олег; Ratynskyi, Vadym; Sherstiuk, Roman; Maliarskyi, Oleg