Перегляд зібрання за групою - Теми 664.8/9
Результати від 1 до 10 із 10
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 28-лис-2018 | 18-лют-2019 | Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Покотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I. |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людини | Герій, О. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Article | 25-кві-2017 | 26-лип-2017 | Значення емульсій у харчуванні | Матіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A. |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому вигляді | Чайка, М. Ю. |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 30-тра-2018 | Структурно-механічні властивості харчових продуктів | Тютях, О.; Tiutiakh, O. |
Conference Abstract | 10-жов-2019 | 15-лис-2019 | Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia |
Article | 25-кві-2013 | 16-лют-2016 | Фруктові консерви з цитрусових і гарбуза | Ванкевич, О. |