Перегляд зібрання за групою - Автори Kushniruk, N.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article29-жов-201422-січ-2016Визначення концентрації панкреатину для виділення казофосфопептидівЮкало, В.; Сторож, Л.; Штокало, М.; Шафранська, Т.; Кушнірук, Н.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Shtokalo, M.; Shafrans’ka, T.; Kushniruk, N.
Article4-вер-200724-жов-2019Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тістаТроян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N.
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.