Yazar Паска, М.
Gösterilen sonuçlar 1 - 3 den 3
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
---|---|---|---|---|
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Використання рослинної сировини у технології виробництва напівкопчених ковбас | Паска, М.; Маркович, Ірина Богданівна; Paska, M.; Markovych, I. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Article | 8-Eki-2015 | 21-Ara-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |