Перегляд зібрання за групою - Автори Lisovska, T.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 6 із 6
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вивчення впливу кількості води в безглютеновому тістіТонкевич, Т.; Лісовська, Т.; Tonkevych, T.; Lisovska, T.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Вплив борошняної сировини на характеристики безглютенового тістаТроян, К.; Лісовська, Т.; Кушнірук, Наталія Василівна; Troyan, K.; Lisovska, T.; Kushniruk, N.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Конопляна олія у виробництві олієжирових продуктівКриськова, Л.; Лісовська, Т.; Пилипчук, О.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Погляд на нові десертиЛісовська, Тетяна; Криськова, Л.; Стефанишин, В.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Stefanyshyn, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Світ харчових продуктів у рекламіКриськова, С. А.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Лариса Петрівна; Kryskova, S.; Lisovska, T.; Kryskova, L.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Імбир в технології виробництва хлібобулочних виробівНадюк, Р. О.; Кравченюк, Христина Юріївна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Nadiuk, R.; Kravcheniuk, K.; Lisovska, T.