Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна
dc.contributor.authorЖурбик, Р. І.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:18Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДацишин К. Є. Тонізуючий молоковмісний ферментований напій / Катерина Євгенівна Дацишин, Р. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 15. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830-
dc.format.extent15
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleТонізуючий молоковмісний ферментований напій
dc.title.alternativeDairy-containing fermented tonic drink
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc637.138
dc.relation.references1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с.
dc.relation.references2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. – К: НУХТ, 2020. – 323 с.
dc.relation.referencesen1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p.
dc.relation.referencesen2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch, K: NUKhT, 2020, 323 p.
dc.identifier.citationenDatsyshyn K. Ye., Zhurbyk R. I. (2023) Tonizuiuchyi molokovmisnyi fermentovanyi napii [Dairy-containing fermented tonic drink]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 15 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage15
dc.citation.epage15
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.