Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 110

Всього відвідувань на місяць

листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024
Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузі 31 7 57 4 5 6 0

Звантажень файлу

Переглядів
Тваринництво та технології харчових продуктів, Том 14, № 1, 2023.pdf 183

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 72
Ireland 28
Україна 6
Italy 1
Poland 1
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Dublin 27
San Ramon 27
Mountain View 7
Cambridge 2
Fairfield 2
Louisville 2
San Mateo 2
Ternopil 2
Ashburn 1
Dnepropetrovsk 1