Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42168
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | |
dc.contributor.author | Войтович, К. І. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. V. | |
dc.contributor.author | Voitovych, K. I. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 травня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 May 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.available | 2023-07-19T06:38:09Z | - |
dc.date.created | 2023-05-24 | |
dc.date.issued | 2023-05-24 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів / Галина Вікторівна Карпик, К. І. Войтович // Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 24-25 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 46. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-61-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42168 | - |
dc.format.extent | 46 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A., | |
dc.relation.ispartof | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects", 2023 | |
dc.title | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | |
dc.title.alternative | Untraditional types of raw materials for flour products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H. V., Voitovych K. I. (2023) Netradytsiini vydy syrovyny dlia boroshnianykh vyrobiv [Untraditional types of raw materials for flour products]. Book of abstracts Ⅱ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agroindustrial and environmental aspects" (Tern., 24-25 May 2023), pp. 46 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник матеріалів Ⅱ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 46 | |
dc.citation.epage | 46 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Розташовується у зібраннях: | IІ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Untraditional_types_of_raw_46.pdf | 286,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Untraditional_types_of_raw_46.djvu | 19,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2023_Karpyk_H_V-Untraditional_types_of_raw_46__COVER.png | 503,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.