Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович
dc.contributor.authorЄвгеньєва, Ольга
dc.contributor.authorSherstiuk, Roman
dc.contributor.authorYevgenieva, Olha
dc.coverage.temporal23-24 листопада 2022 р.
dc.coverage.temporal23-24 November 2022
dc.date.accessioned2022-12-28T14:00:16Z-
dc.date.available2022-12-28T14:00:16Z-
dc.date.created2022-11-23
dc.date.issued2022-11-23
dc.identifier.citationШерстюк Р. П. Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу / Роман Петрович Шерстюк, Ольга Євгеньєва // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 13–15.
dc.identifier.isbn978-617-7875-47-4
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816-
dc.format.extent13-15
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В.А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022
dc.relation.ispartofProceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022
dc.titleКонкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу
dc.title.alternativeCompetitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages3
dc.subject.udc65.01
dc.relation.references1. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с.
dc.relation.references2. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: навч. посіб. / С.М. Клименко, Д.О. Барабась, Т.В. Омельяненко та ін. К.: КНЕУ, 2006. 527 с.
dc.relation.references3. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с.
dc.relation.referencesen1. Stoiko I.I., Sherstiuk R.P. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu (Prohrama, kurs lektsii, praktychni zaniattia, samostiina robota, indyvidualni zavdannia, terminolohichnyi slovnyk, testy). Navch.-metod. posibnyk. Ternopil: TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 156 p.
dc.relation.referencesen2. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: tutorial, S.M. Klymenko, D.O. Barabas, T.V. Omelianenko and other K., KNEU, 2006. 527 p.
dc.relation.referencesen3. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva: navchalnyi posibnyk, I.A. Dmytriiev, I.M. Kyrchata, O.M. Shersheniuk. Kh., FOP Brovin O.V., 2020. 340 p.
dc.identifier.citationenSherstiuk R., Yevgenieva O. (2022) Konkurentospromozhnist yak faktor formuvannia staloho rozvytku hotelno-restorannoho kompeksu [Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 13-15 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
dc.citation.spage13
dc.citation.epage15
dc.citation.conferenceⅡ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“
Розташовується у зібраннях:ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.