Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | |
dc.contributor.author | Євгеньєва, Ольга | |
dc.contributor.author | Sherstiuk, Roman | |
dc.contributor.author | Yevgenieva, Olha | |
dc.coverage.temporal | 23-24 листопада 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 November 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-12-28T14:00:16Z | - |
dc.date.available | 2022-12-28T14:00:16Z | - |
dc.date.created | 2022-11-23 | |
dc.date.issued | 2022-11-23 | |
dc.identifier.citation | Шерстюк Р. П. Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу / Роман Петрович Шерстюк, Ольга Євгеньєва // ICBuTS-2022, 23-24 листопада 2022 р. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2022. — С. 13–15. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-47-4 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39816 | - |
dc.format.extent | 13-15 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В.А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceeding of Ⅱ International Scientific Conference: “Business Transformation for Sustainable Future: Research, Digitalization and Innovation”, 2022 | |
dc.title | Конкурентоспроможність як фактор формування сталого розвитку готельно-ресторанного компексу | |
dc.title.alternative | Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 3 | |
dc.subject.udc | 65.01 | |
dc.relation.references | 1. Стойко І.І., Шерстюк Р.П. Управління конкурентоспроможністю (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, термінологічний словник, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 156 с. | |
dc.relation.references | 2. Клименко С.М. Управління конкурентоспроможністю підприємства: навч. посіб. / С.М. Клименко, Д.О. Барабась, Т.В. Омельяненко та ін. К.: КНЕУ, 2006. 527 с. | |
dc.relation.references | 3. Конкурентоспроможність підприємства: навчальний посібник / І.А. Дмитрієв, І.М. Кирчата, О.М. Шершенюк. Х.: ФОП Бровін О.В., 2020. 340 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Stoiko I.I., Sherstiuk R.P. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu (Prohrama, kurs lektsii, praktychni zaniattia, samostiina robota, indyvidualni zavdannia, terminolohichnyi slovnyk, testy). Navch.-metod. posibnyk. Ternopil: TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 156 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Klymenko S.M. Upravlinnia konkurentospromozhnistiu pidpryiemstva: tutorial, S.M. Klymenko, D.O. Barabas, T.V. Omelianenko and other K., KNEU, 2006. 527 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva: navchalnyi posibnyk, I.A. Dmytriiev, I.M. Kyrchata, O.M. Shersheniuk. Kh., FOP Brovin O.V., 2020. 340 p. | |
dc.identifier.citationen | Sherstiuk R., Yevgenieva O. (2022) Konkurentospromozhnist yak faktor formuvannia staloho rozvytku hotelno-restorannoho kompeksu [Competitiveness as a factor for the formation of sustainable development of the hotel and restaurant complex]. ICBuTS-2022 (Tern., 23-24 November 2022), pp. 13-15 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ | |
dc.citation.spage | 13 | |
dc.citation.epage | 15 | |
dc.citation.conference | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації“ | |
Розташовується у зібраннях: | ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації» (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15.djvu | 92,46 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ICBuTS_2022_Sherstiuk_R-Competitiveness_as_a_factor_13-15__COVER.png | 1,31 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.