Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-5 зі 5 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Способи підготовки фруктів для додавання у шоколад | Адамішин, О.; Копчак, Наталія Григорівна; Adamishyn, O.; Kopchak, N. |
Conference Abstract | 7-гру-2022 | 15-лют-2023 | Оцінка якості пшеничного хліба з Aegopodium podagraria L. | Леськів, М. Р.; Карпик, Г. В.; Leskiv, M.; Karpyk, H. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L | Карпик, Галина Вікторівна; Леськів, М. Р.; Karpyk, H.; Leskiv, M. |
Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
Розкриття
за темами
- 1 chocolate
- 1 drying
- 1 extraction
- 1 fruits
- 1 marigolds
- 1 sugar
- 1 в`ялення
- 1 екстрагування
- 1 фрукти
- 1 цукор
- 1 чорнобривці
- 1 шоколад
за датою випуску
- 5 2022
за типом вмісту