Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36586

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославович
dc.contributor.authorВасилишин, Л. В.
dc.contributor.authorСташевський, С. В.
dc.contributor.authorStadnyk, I. Ya.
dc.contributor.authorBasulushen, L. B.
dc.contributor.authorStachevskiy, S. B.
dc.coverage.temporal24-25 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal24-25 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-21T08:51:21Z-
dc.date.available2021-12-21T08:51:21Z-
dc.date.created2021-11-24
dc.date.issued2021-11-24
dc.identifier.citationСтадник І. Я. Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опар / Ігор Ярославович Стадник, Л. В. Василишин, С. В. Сташевський // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 59. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-26-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36586-
dc.format.extent59
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
dc.titleВплив додаткових компонентів на процес бродіння опар
dc.title.alternativeInfluence of additional components on the fermentation process of opal
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.643.1
dc.identifier.citationenStadnyk I. Ya., Basulushen L. B., Stachevskiy S. B. (2021) Vplyv dodatkovykh komponentiv na protses brodinnia opar [Influence of additional components on the fermentation process of opal]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 59 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume
dc.citation.spage59
dc.citation.epage59
dc.citation.conferenceⅩ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.