Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.004 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202212-вер-2022“Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)”Ліска, Тетяна Олегівна
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesisчер-202223-сер-2022Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesisчер-202412-чер-2024Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona
Bachelor Thesisчер-202428-чер-2024Формування соціально відповідальної поведінки суб’єктів індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)Крук, Ілля Максимович; Kruk, Illia
Bachelor Thesisчер-20243-лип-2024Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi»)Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii
Bachelor Thesisчер-20244-лип-2024Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль»)Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia