Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27788
Назва: | Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктів |
Інші назви: | Study of probiotic properties in lacticed micro-organisms distributed from fermented foodstuffs |
Автори: | Копійчук, В. Л. Kopiychuk, V. L. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Копійчук В. Л. Дослідження пробіотичних властивостей у молочнокислих мікроорганізмів виділених з ферментованих продуктів / В. Л. Копійчук // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 109. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Kopiychuk V. L. (2018) Doslidzhennia probiotychnykh vlastyvostei u molochnokyslykh mikroorhanizmiv vydilenykh z fermentovanykh produktiv [Study of probiotic properties in lacticed micro-organisms distributed from fermented foodstuffs]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 109 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 664 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 109 |
Початкова сторінка: | 109 |
Кінцева сторінка: | 109 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27788 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Kopiychuk_V_L-Study_of_probiotic_properties_109.pdf | 252,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Kopiychuk_V_L-Study_of_probiotic_properties_109.djvu | 20,66 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Kopiychuk_V_L-Study_of_probiotic_properties_109__COVER.png | 501,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.