Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-06-22T13:25:37Z-
dc.date.available2018-06-22T13:25:37Z-
dc.date.issued2017-09-01-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / укл. : Л.М. Мельник. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 24 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748-
dc.titleМетодичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.format.pages24-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Econ.p.poslug_KR_2017.pdf799,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Econ_p_poslug_KR_2017.djvu278,03 kBDjVuПереглянути/відкрити
Econ_p_poslug_KR_2017__COVER.png167,61 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора