Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Лілія Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T13:25:37Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T13:25:37Z | - |
dc.date.issued | 2017-09-01 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / укл. : Л.М. Мельник. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 24 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25748 | - |
dc.title | Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка підприємств сфери послуг» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.format.pages | 24 | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Econ.p.poslug_KR_2017.pdf | 799,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Econ_p_poslug_KR_2017.djvu | 278,03 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Econ_p_poslug_KR_2017__COVER.png | 167,61 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора