Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 442

Всього відвідувань на місяць

березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 10 4 10 20 28 13

Звантажень файлу

Переглядів
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf 1358

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 212
Україна 52
Netherlands 37
China 32
Ireland 30
Sweden 27
Germany 22
United Kingdom 6
Australia 3
Vietnam 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 49
Mountain View 34
Louisville 33
Dublin 28
Kiev 14
Menlo Park 10
Odessa 8
Dearborn 7
Ann Arbor 4
Jackson 4