Статистика
Відвідувань загалом
Переглядів | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 442 |
Всього відвідувань на місяць
березня 2024 | квітня 2024 | травня 2024 | червня 2024 | липня 2024 | серпня 2024 | вересня 2024 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | 0 | 10 | 4 | 10 | 20 | 28 | 13 |
Звантажень файлу
Переглядів | |
---|---|
методичка Технологічна експертиза ІІ.pdf | 1354 |
Найбільше переглядів за країнами
Переглядів | |
---|---|
United States | 212 |
Україна | 52 |
Netherlands | 37 |
China | 32 |
Ireland | 30 |
Sweden | 27 |
Germany | 22 |
United Kingdom | 6 |
Australia | 3 |
Vietnam | 3 |
Найбільше переглядів за містами
Переглядів | |
---|---|
San Ramon | 49 |
Mountain View | 34 |
Louisville | 33 |
Dublin | 28 |
Kiev | 14 |
Menlo Park | 10 |
Odessa | 8 |
Dearborn | 7 |
Ann Arbor | 4 |
Jackson | 4 |