Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 258

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Методичні вказівки щодо самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи товарознавства харчових продуктів» за ОР «Бакалавр» для студентів денної форми навчання за напрямком підготовки: 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 0 0 28 0 0 2

Звантажень файлу

Переглядів
самостійна обота.docx 49

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 107
China 40
Україна 39
Netherlands 35
Germany 21
Sweden 7
Vietnam 3
Greece 2
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Sumy 28
Kiev 8
Louisville 7
Guangzhou 3
Hanoi 3
Nanjing 3
Athens 2
Chengdu 2
Des Moines 2