Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-2 зі 2 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Master Thesis | 20-гру-2021 | 25-гру-2021 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”) | Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta |
Master Thesis | гру-2023 | 16-січ-2024 | Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI») | Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna |
Розкриття
за темами
- 2 restaurant business
- 2 конкурентоспроможність
- 1 241
- 1 assortment
- 1 consumer demand
- 1 management
- 1 managerial activity
- 1 organization of work
- 1 product group
- 1 product line
- 1 quality management
- 1 quality of service
- 1 service
- 1 the product range policy
- 1 асортимент
- 1 асортиментна політика
- 1 готельно-ресторанна справа
- 1 організація праці
- 1 послуга,
- 1 споживчий попит
- далі >
за типом вмісту
за мовами
- 2 uk