Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.003 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Thesis Abstract
гру-2018
21-гру-2018
Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці
Копійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstract
гру-2018
23-гру-2018
Розробка технології соління томатів багатокомпонентними заквасками
Ляшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstract
гру-2018
23-гру-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини
Цимбал, Марія Володимирівна
;
Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Розкриття
за авторами
1
Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
1
Копійчук, Віктор Леонідович
1
Ляшонка, Юрій Андрійович
1
Пилипець, Галина Сергіївна
1
Цимбал, Марія Володимирівна
за темами
4
181
4
молочнокислі мікроорганізми
4
харчові технології
2
664.8
2
kefir
2
кефір
1
664
1
bacteria
1
denitrification
1
lactic acid
1
nitrate destructors
1
nitrates
1
nitrites
1
pickling production
1
probiotic properties
1
raw milk
1
salty tomatoes
1
yeast
1
бактерії
1
денітрифікація
.
далі >
за датою випуску
1
2020
3
2018
за типом вмісту
3
Thesis Abstract
1
Master Thesis
за мовами
4
uk