Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олій | Баюк, Степан Ярославович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислот | Горожанський, Олександр Ярославович |
Thesis Abstract | гру-2018 | 26-гру-2018 | Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробці | Кафтан, Анатолій Іванович |
Розкриття
за темами
- 3 181
- 3 харчові технології
- 2 fatty acid composition
- 2 жирнокислотний склад
- 1 : flaxseed, olive, nuts, pumpkin,...
- 1 acid number
- 1 apples
- 1 ascorbic acid
- 1 blend
- 1 corn oil
- 1 frying
- 1 grapes
- 1 iodine number
- 1 olive oil
- 1 omega-3 polyunsaturated fatty acids
- 1 pears
- 1 pH
- 1 sunflower oil
- 1 аскорбінова кислота
- 1 виноград
- далі >
за датою випуску
- 3 2018
за типом вмісту
за мовами
- 3 uk