Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5007

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПокотило, О.С.-
dc.contributor.authorОниськів, В.В.-
dc.contributor.authorPokotylo, O.S.-
dc.contributor.authorOnys’kiv, V.V.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-10-30T14:49:17Z-
dc.date.available2014-10-30T14:49:17Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5007-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleВміст токоферолів у рослинних оліяхuk
dc.title.alternativeThe content of tocopherols in vegetable oilsuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc665.35uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
267.pdf42,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
267.djvu16,4 kBDjVuПереглянути/відкрити
267__COVER.png161,64 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.