Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5002

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовтун, Ю.А.-
dc.contributor.authorРашевська, Т.О.-
dc.contributor.authorKovtun, Y.A.-
dc.contributor.authorRashevskaya, T.A.-
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2013 рокуuk
dc.date.accessioned2014-10-30T14:34:03Z-
dc.date.available2014-10-30T14:34:03Z-
dc.date.issued2013-12-12-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5002-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleГепатопротекторні властивості сироваткових білківuk
dc.title.alternativeHepatoprotective properties of whey proteinuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.238.2uk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
257-258.pdf55,55 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
257-258.djvu34,16 kBDjVuПереглянути/відкрити
257-258__COVER.png208,05 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.