Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
Магістр
Курсові проекти (роботи)
Статті студентів
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-10 зі 10 (час пошуку: 0.005 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Thesis
лют-2017
7-бер-2017
Вплив органічного і неорганічного йоду на процес квашення капусти
Банах, Володимир Ігорович
Thesis
лют-2017
7-бер-2017
Вплив води з різним значенням рН і ОВП на процес квашення томатів та огірків
Пилипів, Наталія Ігорівна
Thesis
лют-2017
24-лют-2017
Розробка консервованих продуктів із спаржі
Юськів, Галина Іванівна
Thesis
лют-2017
22-лют-2017
Отримання кальцієвмісних природних харчових функціональних інгредієнтів
Семенина, Іванна Петрівна
Thesis
лют-2017
24-лют-2017
Розробка технології виробництва цукатів із тропічних фруктів
Чебеняк, Тарас Андрійович
;
Chebeniak, Taras
Thesis
лют-2017
24-лют-2017
Розробка нового виду консервів з використанням капусти
Хамуляк, Тарас Євгенович
;
Khamuliak, Taras
Thesis
лют-2017
22-лют-2017
Залізовмісні харчові функціональні інгредієнти
Шевчишин, Марія Ігорівна
;
Shevchyshyn, Mariia
Thesis
лют-2017
7-бер-2017
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі)
Баса, Ікпе Вільфріед
;
Basa, Ikpe Vilfried
Thesis
лют-2017
7-бер-2017
Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Сулік, Оксана Петрівна
;
Sulik, Oksana
Thesis
лют-2017
21-лют-2017
Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Пастух, Олеся Володимирівна
;
Pastukh, Olesia
Розкриття
за авторами
1
Basa, Ikpe Vilfried
1
Chebeniak, Taras
1
Khamuliak, Taras
1
Pastukh, Olesia
1
Shevchyshyn, Mariia
1
Sulik, Oksana
1
Банах, Володимир Ігорович
1
Баса, Ікпе Вільфріед
1
Пастух, Олеся Володимирівна
1
Пилипів, Наталія Ігорівна
1
Семенина, Іванна Петрівна
1
Сулік, Оксана Петрівна
1
Хамуляк, Тарас Євгенович
1
Чебеняк, Тарас Андрійович
1
Шевчишин, Марія Ігорівна
1
Юськів, Галина Іванівна
за темами
1
fruits
1
iodine
1
Iodis
1
IRON-CONTAINING FUNCTIONAL INGRED...
1
jam
1
kelp
1
lactic acid
1
laktoсoссus
1
orange
1
ORP (redox potential)
1
osmotic dehydration
1
persimmons
1
pH
1
pH (pH value)
1
PHOSPHOPEPTIDES
1
PHOSPHOPROTEIN
1
PHOSPHOPROTEINS
1
pickles
1
pineapple
1
pomegranate
.
< попередня
далі >
за типом вмісту
10
Thesis
за мовами
10
uk