Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 269

Всього відвідувань на місяць

жовтня 2023 листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024
Використання лактококів в технології сквашування капусти (броколі) 10 1 2 24 1 1 3

Звантажень файлу

Переглядів
Basa_Lactococcuses use in cabbage fermentation technology (broccoli).pdf 103

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 114
Germany 46
China 35
Netherlands 35
Україна 25
Ireland 3
Russia 3
Vietnam 3
Côte d’Ivoire 2
France 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 55
Mountain View 17
Kiev 11
Louisville 5
Zhengzhou 5
Dublin 3
Hanoi 3
Ternopil 3
Cherkasy 2
Hefei 2