Naviga per Soggetto microorganisms
Mostrati i risultati da 1 a 5 di 5
| Tipologia | Data di edizione | Date of entry | Titolo | Autore/i |
|---|---|---|---|---|
| Article | 10-feb-2010 | 1-giu-2010 | Аналіз методів консервування продуктів | Юкало, Володимир Глібович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Yukalo, V.; Haschuk, A. |
| Conference Abstract | 25-apr-2024 | 4-giu-2024 | Використання консервантів у харчовій промисловості | Кухтин, М.; Kukhtyn, M. |
| Article | 24-apr-2014 | 27-feb-2016 | Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків | Остапйовська, М.; Ostapiovska, M. |
| Conference Abstract | 8-giu-2017 | 28-feb-2018 | Комп’ютерний аналіз росту та розповсюдження спор термофільних та мезофільних мікроорганізмів | Паламар, Михайло Іванович; Сіправський, Роман; Palamar, Mykhaylo; Sipravskyi, Roman |
| Conference Abstract | 23-apr-2020 | 4-giu-2020 | Оцінка саітарно- гігієнічних стану приміщень і технології виробництва ковбасних виробів | Мізик, У.; MizykY. |