Перегляд зібрання за групою - Теми food
Результати від 1 до 6 із 6
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Article | тра-2013 | 27-тра-2013 | Причини та аналіз волатильності цін на продовольство: наслідки для модернізації підприємств | Валінкевич, Наталія Василівна; Валинкевич, Наталья Васильевна; Valinkevych, Nataliya Vasylivna |
Article | 20-бер-2014 | 5-гру-2014 | Пріоритетне значення продовольчої безпеки у процесі формування системи національної безпеки країни | Senyshyn, Oksana |
Article | 20-кві-2016 | 29-тра-2016 | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви | Федоренко, К.; Fedorenko, K. |
Conference Abstract | 26-кві-2018 | 6-чер-2018 | Розвиток гастрономічного маркетингу на території | Дець, О.; Dets, O. |
Conference Abstract | 11-чер-2020 | 29-вер-2020 | Спогади свідків голодомору на Одещині як джерело дослідження злочину тоталітарної системи проти української культури | Петрова, Наталія |