Browsing by Subject L66

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
TipusData de publicacióDate of entryTítolAutor(s)
Dissertationde -202113-de -2021Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізаціїГолич, Наталія Василівна; Holych, N.
Article31-d’o-201619-de -2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
Articlede -202426-de -2024Методологічні аспекти оцінки вартості систем управління безпечністю та якістю ентерального харчуванняАнтюшко, Дмитро; Поляков, Володимир; Савенко, Данііл; Antiushko, Dmytro; Poliakov, Volodymyr; Savenko, Daniil
Article24-de -20152-de -2015Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємствСосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина