Navigation de collection par Sujet L66

Sauter vers : 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entrer les premières lettres :  
Montrant les résultats 1 à 4 de 4
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Dissertationmai-202113-mai-2021Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізаціїГолич, Наталія Василівна; Holych, N.
Article31-oct-201619-fév-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
Articlejui-202426-jui-2024Методологічні аспекти оцінки вартості систем управління безпечністю та якістю ентерального харчуванняАнтюшко, Дмитро; Поляков, Володимир; Савенко, Данііл; Antiushko, Dmytro; Poliakov, Volodymyr; Savenko, Daniil
Article24-nov-20152-déc-2015Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємствСосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина