Navigation de collection par Sujet L66
Montrant les résultats 1 à 4 de 4
| Type | Date de publication | Date of entry | Titre | Auteur(s) |
| Dissertation | mai-2021 | 13-mai-2021 | Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізації | Голич, Наталія Василівна; Holych, N. |
| Article | 31-oct-2016 | 19-fév-2018 | Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукції | Андрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман |
| Article | jui-2024 | 26-jui-2024 | Методологічні аспекти оцінки вартості систем управління безпечністю та якістю ентерального харчування | Антюшко, Дмитро; Поляков, Володимир; Савенко, Данііл; Antiushko, Dmytro; Poliakov, Volodymyr; Savenko, Daniil |
| Article | 24-nov-2015 | 2-déc-2015 | Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств | Сосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина |