Browsing by Subject L66
Showing results 1 to 4 of 4
Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
Dissertation | de -2021 | 13-de -2021 | Адаптивні стратегії розвитку підприємств малого бізнесу харчової промисловості в умовах децентралізації | Голич, Наталія Василівна; Holych, N. |
Article | 31-d’o-2016 | 19-de -2018 | Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукції | Андрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман |
Article | de -2024 | 26-de -2024 | Методологічні аспекти оцінки вартості систем управління безпечністю та якістю ентерального харчування | Антюшко, Дмитро; Поляков, Володимир; Савенко, Данііл; Antiushko, Dmytro; Poliakov, Volodymyr; Savenko, Daniil |
Article | 24-de -2015 | 2-de -2015 | Формування системи управління економічною безпекою виробничо-господарської діяльності м’ясопереробних підприємств | Сосновська, Ірина; Sosnovska, Iryna; Сосновская, Ирина |