Browsing by Subject 637.1

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 22
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract29-Mar-201816-Nov-2018Автоматизована система «Скайрівер» представлення даних моніторингу робочого персоналуМихайлишин, Богдан; Панухник, Олена Віталіївна; Mykhailyshyn, Bohdan; Panukhnyk, Olena
Article23-Apr-200915-Mar-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Article5-Dec-201211-Feb-2016Відділення сирного пилу з сироватки шляхом фільтруванняШинкарик, М.; Кравець, О.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article19-Apr-201211-Mar-2016Дослідження проблем молокопереробної галузі та шляхи їх вирішенняГаврилюк, Т.
Conference Abstract16-Nov-201725-Jan-2018Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблемБеседюк, В. Ю.; Яцков, М. В.; Корчик, Н. М.; Besediuk, V. Y.; Yatskov, N. V.; Korchyk, N. M.
Laboratory Instructions201811-Jan-2019Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктівЮкало, Володимир Глібович
Thesis Abstract23-Feb-201822-Feb-2018Моделювання інвестиційної привабливості підприємства (на прикладі ПрАТ Тернопільський молокозавод «Молокія»)Батюх, Наталія Дмитрівна
Master ThesisJun-20209-Jun-2020Модернізація фаршемішалки 25-ФМ6 з моделюванням процесу перемішування фаршуКордуба, Ольга Русланівна; Korduba, O. R.