Перегляд зібрання за групою - Теми 637.1

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 36
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract29-бер-201816-лис-2018Автоматизована система «Скайрівер» представлення даних моніторингу робочого персоналуМихайлишин, Богдан; Панухник, Олена Віталіївна; Mykhailyshyn, Bohdan; Panukhnyk, Olena
Article23-кві-200915-бер-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Article5-гру-201211-лют-2016Відділення сирного пилу з сироватки шляхом фільтруванняШинкарик, М.; Кравець, О.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article19-кві-201211-бер-2016Дослідження проблем молокопереробної галузі та шляхи їх вирішенняГаврилюк, Т.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Зміна технологій виробництва молочних продуктів як передумова вирішення екологічних проблемБеседюк, В. Ю.; Яцков, М. В.; Корчик, Н. М.; Besediuk, V. Y.; Yatskov, N. V.; Korchyk, N. M.
Laboratory Instructions201811-січ-2019Лабораторний практикум з хімії і фізики молока і молочних продуктівЮкало, Володимир Глібович