การเรียกดู ตาม หัวเรื่อง 637.1

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 10 จากทั้งหมด 45
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Conference Abstract29-มีน-201816-พฤศ-2018Автоматизована система «Скайрівер» представлення даних моніторингу робочого персоналуМихайлишин, Богдан; Панухник, Олена Віталіївна; Mykhailyshyn, Bohdan; Panukhnyk, Olena
Article23-เมษ-200915-มีน-2016Адгезійні характеристики харчових продуктівКоневич, М.
Master Thesisธัน-20243-มกร-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Conference Abstract25-พฤศ-202024-มีน-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Conference Abstract6-ธัน-202321-มกร-2024Вплив різних реагентів на вихід молочно-рослинного сиру при термокислотному способі його отриманняЖурбик, А. І.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Zhurbyk, A. I.; Datsyshyn, K. Ye.
Article5-ธัน-201211-กุม-2016Відділення сирного пилу з сироватки шляхом фільтруванняШинкарик, М.; Кравець, О.
Article8-ตุล-201521-ธัน-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article19-เมษ-201211-มีน-2016Дослідження проблем молокопереробної галузі та шляхи їх вирішенняГаврилюк, Т.
Conference Abstract28-กัน-202321-พฤศ-2023Дослідження процесу отримання молочно-рослинного сируДацишин, Катерина Євгенівна; Журбик, А. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Zhurbyk, A. I.
Conference Abstract11-ธัน-202424-มกร-2025Застосування борошна кіноа у сиркових виробахДуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye.