Перегляд зібрання за групою - Теми пектин
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 24-кві-2014 | 27-лют-2016 | Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U. |
Thesis Abstract | гру-2018 | 23-гру-2018 | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Master Thesis | 2019 | 29-гру-2019 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники масла з розробленням проєкту маслоцеху | Смачило, Оксана Петрівна; Smachylo O.P. |
Article | 23-кві-2015 | 26-лют-2016 | Розробка апаратурного оснащення для одержання пектинових концентратів | Лихобаба, О.; Lihobaba, A. |
Thesis Abstract | 2018 | 14-лют-2018 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослин | Олексів, Валентина Романівна |
Master Thesis | 2021 | 27-гру-2021 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Рудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna |
Master Thesis | 2021 | 29-гру-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервів | Шинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk |