Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Теми juice
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 2 до 6 із 6
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Article
24-кві-2014
27-лют-2016
Вплив температури зберігання та консервантів на мікробіологічні показники соків
Остапйовська, М.
;
Ostapiovska, M.
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желе
Музичук, Ірина Михайлівна
;
Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis
24-гру-2019
24-гру-2019
Розробка та дослідження автоматизованої системи керування технологічним процесом виробництва томатного соку
Рудакевич, Наталя Григорівна
;
Пахолок, Надія Юріївна
;
Rudakevich, Natalia
;
Pakholok, Nadiya
Conference Abstract
25-кві-2019
18-чер-2019
Розширення асортименту овочевої продукції
Будзінський, А.
;
Budzinskyi, А.
Conference Abstract
28-кві-2021
12-гру-2021
Ферментовані напої як функціональний інгредієнт у виробництві хлібобулочних виробів
Гайдамака, М.
;
Haidamaka, M.