Перегляд зібрання за групою - Теми 637.07

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Article8-жов-201521-гру-2015Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свинейКустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Сучасні методи досліджень якості молокаРогозюк, А.; Rogozyuk, A.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Сучасні способи фальсифікації молока незбираного згущеного з цукромЗичук, Тетяна; Zychuk, Tatiana