Prohlížení dle Conferences/Events Ⅲ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 4 až 23 z 788 < předchozí   další >
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article22-dub-201019-úno-2016Internet as a new kind of mediumСало, Уляна Василівна
Article22-dub-201018-úno-2016Ivan Pul’uj – world-known scientistПодзігун, Н.
Article22-dub-201020-úno-2016PR в маркетингуВаляшек, О. В.
Article22-dub-201020-úno-2016SWOT- аналіз як управлінський інструмент в системі стратегічного менеджментуОселедько, І.
Article22-dub-201018-úno-2016The meaning of first impressionКрамар, Ірина Юріївна
Article22-dub-201018-úno-2016V.M.Glushkov – inventor of InternetКолач, А. М.
Article22-dub-201018-úno-2016Vandalism as a social problemКрамар, Ірина Юріївна
Article22-dub-201018-úno-2016Video games: history and developmentПетрик, М. М.
Article22-dub-201018-úno-2016А я все пам’ятаюКолтуцька, С.
Article22-dub-201018-úno-2016Автоматизація диспетчерування в електроенергетиці – минуле, сьогодення, перспективиГордіюк, М.
Article22-dub-201018-úno-2016Автоматизація нарахування обліку та нарахування премій на виробництвіКозак, Б.
Article22-dub-201018-úno-2016Автоматизована система формування навчального навантаження викладача як складова інформаційної системи генерації навчального розкладуСтандрет, Т.
Article22-dub-201020-úno-2016Автоматизовані системи управління ресурсами як передумова успішного функціонування підприємстваТкачук, О.
Article22-dub-201018-úno-2016Адгезія полімеркомпозитів на твердих поверхнях наповнювачівКлимчук, О.
Article22-dub-201018-úno-2016Адсорбційне очищення соку столового буряка від нітрат-іонівШейко, Т. В.
Article22-dub-201018-úno-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А. В.
Article22-dub-201018-úno-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А.
Article22-dub-201018-úno-2016Активність води як фактор у технології консервуванняМакар, М.
Article22-dub-201018-úno-2016Актинідія китайська - незвичайний подарунок природиЗапотічна, Т.
Article22-dub-201020-úno-2016Актуальні аспекти брендингуСтудніцький, І.