Browsing by Author Лясота, О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
TypeIssue DateTitleAuthor(s)
Article20-Nov-2013Дослідження впливу конструктивних параметрів вовчка К7-ФВ2-П160-01 на продуктивність та енергоємність процесу подрібнення сировиниЛясота, О.; Оверко, І.
Article20-Nov-2013Дослідження впливу конструктивних параметрів гофрованих смуг на енергосилові параметри одержання гофрованих навивних заготовокВасильків, В.; Лясота, О.
Conference Abstract18-May-2017Дослідження процесу формоутворення спіралей з “U-подібних” профілівПилипець, М.; Лясота, О.; Pylypets, M.; Lyasota, O.
Article5-Dec-2012Дослідження технологічних параметрів інструментів для формоутворення гвинтових профілівЛясота, О.
Article14-Dec-2011Екологізація технічної освітиЛясота, О.; Зварич, Н.
Conference Abstract18-May-2017Екологічний підхід до аналізу технічних наукЛясота, О.; Lyasota, O.
Conference Abstract16-May-2019Екологічні аспекти сталого розвитку в УкраїніЗварич, Н.; Лясота, О.; Zvarych, N.; Lyasota, O.
Conference Abstract25-Apr-2019Засади комплексної переробки молочної сировиниЛясота, О.; Liasota, O.
Article18-May-2016Затискні пристрої з гвинтовимиробочими органамиВасильків, В.; Лясота, О.; Vasylkiv, V.; Lyasota, O.
Conference Abstract16-May-2019Зміцнення спіралей шнеків технологічними методамиПилипець, М.; Лясота, О.; Ковальчук, Ю. П.; Pylypets, M.; Lyasota, O.; Kovalchuk, Yu.
Article14-Dec-2011Критерій оцінки конструкцій різального вузла вовчківЛясота, О.; Базар, О.
Article14-May-2008Математичне моделювання гвинтових профілів з рівновісним контуромЛясота, О.
Article27-Oct-2010Обробка сферичних поверхонь в одиничному виробництвіЛясота, О.; Левкович, М.
Conference Abstract16-May-2019Оптимізація параметрів гвинтового транспортера-змішувачаЛясота, О.; Лозіцький, Д.; Lyasota, O.; Lozitsky, D.
Article18-May-2016Оптимізація процесу точіння криволінійних поверхоньЛясота, О.; Левкович, М.; Lyasota, O.; Levkovych, M.
Article20-Apr-2016Оцінка елементів здорового способу життя студентів Тернопільського національного технічного університету імені Івана ПулюяЛясота, О.; Liasota, O.
Article27-Oct-2010Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировиниЛясота, О.; Базар, О.
Article5-Dec-2012Підвищення якості підготовки зерна до переробкиЛясота, О.
Article25-Apr-2017Сепарування – основний процес промислової переробки молокаЛясота, О.; Lyasota, O.
Article5-Dec-2012Сучасні вимоги до екологічної освіти фахівців для харчових виробництвЗварич, Н.; Лясота, О.