Перегляд зібрання за групою - Автори Джур, Ярослава Богданівна
Результати від 1 до 8 із 8
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Learning Object | 8-лип-2016 | 8-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр" | Джур, Ярослава Богданівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | 12-лип-2016 | 12-лип-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія" | Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна |
Learning Object | тра-2017 | 19-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
Learning Object | тра-2017 | 19-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна |
- | тра-2017 | 19-чер-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | тра-2017 | 18-чер-2017 | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |