Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.003 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО | Коцюбенко, О.; Kotsiubenko, O. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Змістовий аспект управління процесом впровадження педагогічних технологій | Мельник, Л.; Melnyk, L. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв | Ушаков, М.; Ushakov, M. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки | Сіньковська, О.; Sinkovska, O. |