Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-17 зі 17 (час пошуку: 0.017 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract27-лис-20192-бер-2020Дослідження та оптимізація автоматизованої системи термічної обробки харчових продуктівОнуфрик, Б. І.; Пертак, Ю. В.; Карташов, В. В.; Onufryk, B. I.; Pertak, Y. V.; Kartashov, V. V.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Інноваційні технології приготування страв в сучасному рестораніЛялик, Анастасія; Добровольська, Світлана; Lialyk, Anastasiia; Dobrovolska, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Впровадження інформаційних систем та технологій на підприємствах харчової промисловостіЛялик, Анастасія; Криськова, Світлана; Lyalik, Anastasiia; Kryskova, Svitlana
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019The role of audit of information systems in securing food qualityKozlova, Elena; Bantsevich, Yauhen; Козлова, Елена; Банцевич, Евгений
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування методів аналітичної хімії у контролі якості та безпечності харчової продукціїШпилик, Олександра; Циб, Христина; Shpylyk, Olexandra; Tsyb, Khrystyna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показниківКадило, Наталія; Kadylo, Natalija
Conference Abstract27-лис-201931-січ-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Оцінка показників якості молочних продуктів з вмістом куркумиВоробець, Н. А.; Vorobec, N. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Обгрунтування мікробіологічної стійкості молочних продуктів, залежно від мікробіологічного складу молока-сировиниЩур, Ю. А.; Rat, Y. A.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Вплив на довкілля харчової промисловостіКоваль, С. О.; Koval, S. O.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Особливості дії сил адгезії на границі розділу продукт - тверде тілоВенгринович, С.; Venhrynovych, S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Обгрунтування необхідності дослідження якості і безпеки агропродовольчої продукціїДанчук, Вячеслав; Ушкалов, Валерій; Danchuk, Vyacheslav; Ushkalov, Valeriy
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Proceedings Book10-жов-201925-жов-2019Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“-
Conference Abstract16-тра-20194-чер-2019Дослідження проекту національного плану управління відходами в Україні до 2030 року щодо проведення інфраструктурних заходів з перероблення твердих побутових відходівСтручок, Володимир Сергійович; Мудра, Д.; Struchok, V.; Mudra, D.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Основні вимоги до пробіотичних культур заквашувальних препаратівСмачило, О.; Smachylo, O.
Результати 1-17 зі 17 (час пошуку: 0.017 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі