Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9 (час пошуку: 0.017 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202120-гру-2021Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana
Master Thesisгру-202211-січ-2023«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha
Master Thesisгру-202211-січ-2023Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna
Master Thesisгру-202211-січ-2023«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R.
Master Thesis21-гру-202126-гру-2021Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesisгру-202316-січ-2024Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)Когут, Роман Романович; Kohut, Roman
Master Thesisгру-202327-гру-2023Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta
Master Thesisгру-20239-січ-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym