Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.088 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі «Кемп Білий Слон»)Зарихта, Дмитро Андрійович; Zarykhta, Dmytro
Master Thesis21-гру-202029-гру-2020Інноваційні напрямки удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)Крочак, Віталій Вікторович; Krochak, Vitalii
Master Thesis21-гру-202029-гру-2020Удосконалення бізнес - діяльності підприємства сфери гостинності з використанням інновацій (на прикладі кафе «В&B Espresso Bar» м. Мукачево)»Северина, Юлія Миколаївна; Severyna, Juliia
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Удосконалення управління інноваційною активністю підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Добруцька, Юлія Михайлівна; Dobrutska, Julia
Master Thesisгру-202211-січ-2023Соціальна відповідальність в управлінні готельно-ресторанним бізнесом (на прикладі ресторану «Соната»)Долубовська, Ольга Романівна; Dolubovska, Olha
Master Thesis20-гру-202125-гру-2021Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Черчіль”)Михайлишин, М. В.; Mikhailishin, Marta
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Визначення системи забезпечення конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Чумак, Мар'яна Арсенівна; Chumak, M. A.
Master Thesis202120-гру-2021Формування стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація »)Скемська, Ірина Олегівна; Skemska, Iryna
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Формування стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства ресторанного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)Домітряк, Діана Ігорівна; Domitryak, Diana
Master Thesis20-гру-202120-гру-2021Удосконалення мотиваційного механізму в системі управління персоналом підприємства (на прикладі ТОВ «Техно-Буд-Центр»)Баран, Богдан Михайлович; Baran, Bohdan
Master Thesisгру-202219-січ-2023Формування маркетингової політики комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «OLD CITY PUB СТАРЕ МІСТО»)Пазюк, Наталія Орестівна; Paziuk, Natalia
Master Thesisгру-202219-січ-2023Підвищення ефективності управління фінансово-економічними процесами підприємства ресторанного господарства закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Оскар»)Сотула, Юрій Федорович; Sotula, Yurij
Master Thesisгру-202211-січ-2023«Організаційно-економічні інструменти підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ГРК «Avalon Palace»)»Євгеньєва, Ольга Сергіївна; Yevgenieva, Olha
Master Thesis21-гру-202123-гру-2021Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)Малий, Олександр Ілліч
Master Thesisгру-202211-січ-2023Упровадження інновацій на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Сорокопуд, Галина Ігорівна; Sorokopud, Наlyna
Master Thesisгру-202211-січ-2023«Формування стратегії інноваційного розвитку закладу ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна Ресторан»)»Яремчук, Руслана Юріївна; Yaremchuk, R.
Master Thesisгру-202217-січ-2023Розвиток системи управління інноваційною діяльністю підприємств готельно-ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Гладчук, Оксана Петрівна; Hladchuk, Oksana
Master Thesis21-гру-202126-гру-2021Розроблення проєкту розвитку підприємства з урахуванням принципів концепції сталого розвитку (на прикладі ЗАТ «Тернопільтурист»)Луцишин, Михайло Михайлович; Lutsyshyn, Mykhailo
Master Thesis21-гру-202121-гру-2021Інноваційні напрями удосконалення діяльності підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель)Садова, Оксана Миколаївна; Sadova, Oksana
Master Thesis21-гру-202123-гру-2021Дослідження управлінських процесів у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі бар-ресторану «Талісман»)Субчак, Назарій Романович; Subchak, N.
Master Thesis20-гру-202127-гру-2021Удосконалення організації праці на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Три бажання”)Дайчак, Оксана Володимирівна; Daichak, Oksana
Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.088 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі