Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-33 зі 33 (час пошуку: 0.024 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Thesis Abstractгру-201824-січ-2019Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру ГолландськогоМатуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасціКопійчук, Віктор Леонідович
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Дослідження методів удосконалення вилучення соку у ягід та плодівКовальчук, Тетяна Петрівна
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Виділення казеїнів іонообмінною хроматографією на колонкахГуменюк, Тетяна Сергіївна
Thesis Abstract201826-лют-2018Купаж олій з підвищеним вмістом поліненасичених жирних кислот родини омега-3Жебрацький, Р.В.; Zhebratskyy, R.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемГлемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B.
Thesis Abstract201826-лют-2018Вплив технологічної обробки фруктів на вміст нітратівОчкурьова, Христина Федорівна; Ochkuryova, H.F.
Thesis Abstract201821-лют-2018Розробка технології соління огірків багатокомпонентними закваскамиБогачик, Наталія Володимирівна; Bohachyk, N.V.
Thesis Abstract201821-лют-2018Гель фільтрація протеїнів нативних казеїнових міцел.Дуда, Оксана Володимирівна; Duda, O.V.
Thesis Abstract201826-лют-2018Дослідження процесу сушіння томатівКорнутяк, Оксана Валеріївна; Kornutyak, O.V.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервівХодоровська, Надія Ігорівна
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Розробка технології соління томатів багатокомпонентними закваскамиЛяшонка, Юрій Андрійович
Thesis Abstract201826-лют-2018Отримання молочних білків за допомогою електрофорезуПаскевич, Вікторія Михайлівна; Paskevych, V.M.
Thesis Abstractгру-201821-гру-2018Розробка нового виду консервованої продукції з використанням квіток чорнобривцівГаниш, Василь Ігорович
Thesis Abstract201814-лют-2018Розробка нового виду фруктових консервів з використанням лікарських рослинОлексів, Валентина Романівна
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Зміни рН і ОВП у фруктах при тривалому зберіганніСмерик, Віталій Володимирович
Thesis Abstract201816-лют-2018Розроблення нового виду молока десертного питного та впровадження розробки у цеху стерилізованого молока потужністю 20 тонн.Вовчко, Олег Мирославович; Vovchko, O.M.
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показниківВанат, Галина Романівна
Thesis Abstract201818-лют-2018Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тоннПритулюк, Наталія Володимирівна; Prituluk, N.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктівКічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратівСабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E.
Thesis Abstract201818-лют-2018Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктівCіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V.
Thesis Abstractгру-201823-гру-2018Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджівПилипець, Галина Сергіївна
Thesis Abstract201820-лют-2018Розроблення нового виду термізованого йогурту та впровадження інновації у цеху термізованих кисломолочних напоївДавида, Василина Олегівна; Davyda, V.O.
Thesis Abstractгру-201824-гру-2018Отримання гіпоалергенних гідролізатів білків сироватки молокаБерезовська, Лілія Володимирівна
Thesis Abstract201818-лют-2018Розробка нового виду консервів з артишокомТретяк, Христина Богданівна; Tretiak, Kh.B.
Thesis Abstract201818-лют-2018Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні і заморожуванніПавлович, Марія Володимирівна; Pavlovych, M.V.
Thesis Abstract201820-лют-2018Обґрунтування параметрів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуУгрин, Юрій Васильович; Uhryn, Y.V.
Thesis Abstractгру-20189-січ-2019Дослідження способів попередньої підготовку черешні на соковіддачуЛуцко, Любов Богданівна; Lutsko, Liubov
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Вплив тривалого смаження на жирнокислотний склад традиційних олійБаюк, Степан Ярославович
Thesis Abstractгру-201820-гру-2018Отримання казеїнових фракцій з допомогою батч-процедури на аніонообмінникуБереза, Катерина Сергіївна
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Купажування нетрадиційних олій з метою підвищення вмісту омега-3 жирних кислотГорожанський, Олександр Ярославович
Thesis Abstractгру-201826-гру-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Результати 1-33 зі 33 (час пошуку: 0.024 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі