Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-31 зі 31 (час пошуку: 0.075 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis202030-гру-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202028-гру-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202030-гру-2020Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білківПержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202028-гру-2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202028-гру-2020Розроблення нового виду сиру вершкового та впровадження інновації у цеху м’яких сирівЦиб, Христина Романівна; Tsyb, Khrystyna Romanivna
Master Thesis202029-гру-2020Характеристика властивостей молочнокислих лактококівІгнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis202028-гру-2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202025-гру-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis202025-гру-2020Розробка технології молочного соусу із вмістом хрінуСередницький, Олександр Михайлович; Serednytsky, Alexander Mikhailovich
Master Thesis202025-гру-2020Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировиниВуйда, Олег Петрович; Vuida, Oleg Petrovich
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соківПохно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології кисломолочного напою з насінням базилікуГрицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis202030-гру-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-гру-2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Результати 1-31 зі 31 (час пошуку: 0.075 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі