Skip navigation
Hovedside
Sorter på:
Enheter
og samlinger
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Hjelp (På engelsk)
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Innlogging:
Mitt DSpace
Abonner på
e-postvarsling
Oppdater profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
Søk:
Hele DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
etter
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Resultat 1-7 av 7.
forrige
1
neste
Treff på innførsel:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2020
30-des-2020
Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу
Мурин, Тетяна Євгенівна
;
Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis
2019
29-des-2019
Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів
Кадило, Наталія Василівна
;
Kadylo N.V.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Дослідження способів підготовки яблук на соковіддачу
Павлусик, Петро Михайлович
;
Pavlusyk P.M.
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Дослідження методів удосконалення вилучення соку з ягід
Сеник, Віталій Андрійович
;
Senyk V.A.
Thesis Abstract
des-2018
20-des-2018
Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників
Ванат, Галина Романівна
Master Thesis
2020
30-des-2020
Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку
Власов, Валентин Васильович
;
Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis
2019
1-jan-2020
Обгрунтування параметрів попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу
Стайоха, Богдан Олександрович
;
Stayoha B.A.
Discover
Author
1
Kadylo N.V.
1
Muryn, Tetiana Yevhenivna
1
Pavlusyk P.M.
1
Senyk V.A.
1
Stayoha B.A.
1
Vlasov, Valentyn Vasylovych
1
Ванат, Галина Романівна
1
Власов, Валентин Васильович
1
Кадило, Наталія Василівна
1
Мурин, Тетяна Євгенівна
1
Павлусик, Петро Михайлович
1
Сеник, Віталій Андрійович
1
Стайоха, Богдан Олександрович
Subject
7
181
7
харчові технології
4
freezing
4
заморожування
4
соковіддача
3
664.85
3
juice yield
2
664.8
2
blanching
2
heating up
2
бланшування
2
нагрівання
2
НВЧ-обробка
2
обробка НВЧ струмами
2
обробка НВЧ-хвилями
1
apples
1
apricots
1
cherry plum
1
frozen strawberries
1
heating up,
.
next >
Date issued
2
2020
4
2019
1
2018
by type of content
6
Master Thesis
1
Thesis Abstract
by languages
7
uk