Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-11 隞� 11.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2021
31-十二月-2021
Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного буряка
Сташевський, Станіслав Володимирович
;
Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквою
Лабун, Вікторія Петрівна
;
Labun, Viktoriia
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху
Спас, Оксана Дмитрівна
;
Spas, Oksana
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності
Гайдамака, Михайло Васильович
;
Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
2021
26-十二月-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з Tagetes
Степанко, Ірина Ігорівна
;
Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis
2022
30-十二月-2022
Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.
Леськів, Михайло Романович
;
Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis
十二月-2023
19-一月-2024
Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху
Чернега, Андрій Володимирович
;
Cherneha, Andrii
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів
Свента, Наталія Миколаївна
;
Sventa, Nataliia
Master Thesis
十二月-2023
17-一月-2024
Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництво
Адамішин, Ольга Володимирівна
;
Adamishyn, Olha
蝏�� 1-11 隞� 11.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Adamishyn, Olha
1
Cherneha, Andrii
1
Haidamaka, Mykhailo
1
Labun, Viktoriia
1
Lanovyi, Roman
1
Leskiv, Mykhailo Romanovych
1
Marko, Diana
1
Spas, Oksana
1
Stashevskyi, Stanislav
1
Stepanko, Iryna Ihorivna
1
Sventa, Nataliia
1
Адамішин, Ольга Володимирівна
1
Гайдамака, Михайло Васильович
1
Лабун, Вікторія Петрівна
1
Лановий, Роман Богданович
1
Леськів, Михайло Романович
1
Марко, Діана Борисівна
1
Свента, Наталія Миколаївна
1
Спас, Оксана Дмитрівна
1
Сташевський, Станіслав Володимирович
.
next >
Subject
8
181
8
харчові технології
3
quality indicators
3
показники якості
2
technology
2
wheat bread
2
тісто
1
Aegopodium podagraria L.
1
avocado
1
bakery products
1
baking properties of flour
1
Baton Studentskyy
1
bread
1
bun
1
butter
1
dough
1
fats
1
fermentation
1
fermented beverages
1
flaxseed and wheat flour
.
next >
Date issued
3
2023
2
2022
6
2021
by type of content
11
Master Thesis
by languages
11
uk