Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


蝏�� 1-11 隞� 11.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�
蝚血���辣:
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Master Thesis202131-十二月-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202126-十二月-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesis202126-十二月-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202126-十二月-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis202126-十二月-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202126-十二月-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202230-十二月-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202230-十二月-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis十二月-202319-一月-2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Master Thesis十二月-202317-一月-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Master Thesis十二月-202317-一月-2024Розроблення технології булочки оздоровчого спрямування з авокадо та впровадження її у виробництвоАдамішин, Ольга Володимирівна; Adamishyn, Olha
蝏�� 1-11 隞� 11.
  • 銝��銝�
  • 1
  • 銝��銝�