Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.031 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstractжов-201712-гру-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівеа; Шинкарик, Марія Миколаївна
Learning Objectкві-201730-чер-2017Методичний посібник для виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи теплотехніки» для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectчер-201730-чер-2017Курс лекцій з дисципліни "Теплотехніка" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstractлис-201923-гру-2019. Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, Олег Ігорович; Ваверчак, Андрій Степанович
Methodical recommendations201923-гру-20192. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинарик, Марія Миколвївна; Кравець, Олег Ігорович
Otherтра-20179-чер-2017Пружний фільтрувальний елементШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Юкало, Володимир Глібович
Other20179-чер-2017Зменшення енергозатрат на процес сушіння казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Articleчер-201715-чер-2017Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензійОрлюк, Юрій Тимовійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectтра-20178-чер-2017Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstractвер-201712-гру-2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Conference Abstractлис-201712-гру-2017Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівна
Handbookбер-202131-тра-2021Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу: “Процеси та апарати харчових виробництв”Кравець, Олег Ігорович; Куц, Віктор Петрович
Handbookбер-202131-тра-2021Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу “Теплотехніка”Кравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Handbook20173-чер-2021Навчальний посібник щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Handbookбер-202131-тра-2021Методичний посібник до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи тертя і зношування машин"Вітенько, Тетяна Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Article200928-бер-2012Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Learning Object201529-чер-2016Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Плекскун, Михайло Іванович
Learning Object201430-чер-2016Посібник для практичних та самостійних робіт з курсу «Теоретичні основи теплотехніки»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Object201529-чер-2016Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstractгру-20218-лип-2022Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Handbookбер-202428-бер-2024Основи теплотехнікиШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Результати 1-21 зі 21 (час пошуку: 0.031 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі