Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.013 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Learning Object201822-чер-2018Стандартизація, сертифікація та метрологіяСтойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20-лют-201830-тра-2018Guidelines for coursework implementation from the discipline «Problems of theory and practice of management» (for the foreign students of speciality 073 “Management”)Федишин, Ірина Богданівна
Learning Object20-лют-201830-тра-2018Problems of theory and practice of management (supporting lecture notes for students of direction 073 "Management" of all forms of education)Федишин, Ірина Богданівна
Book201823-гру-2020Экономика и бизнес (Финансирование предпринимательской деятельности)Владимир, Ольга Михайлівна; Мельник, Леонид Григорьевич; Кубатко, Александра Викторовна; Каринцева, Александра Ивановна; Чорток, Юлия Владимировна
Methodical recommendations201811-лют-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман