Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-69 зі 69 (час пошуку: 0.001 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202130-гру-2021Технологічні параметри виробництва і показники якості хліба з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотСмоляк, Іван Петрович; Smoliak, Ivan
Master Thesis202130-гру-2021Технологія виготовлення і показники якості йогурту із збалансованим вмістом Омега-3,-6 та -9 жирних кислотПолевий, Микола Іванович; Polevyi, Mykola
Master Thesis202030-гру-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202028-гру-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202030-гру-2020Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білківПержило, Уляна Василівна; Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis202131-гру-2021Розроблення рецептури і приготування рідкої опари з використанням соку червоного бурякаСташевський, Станіслав Володимирович; Stashevskyi, Stanislav
Master Thesis202028-гру-2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis202126-гру-2021Удосконалення технології виготовлення батону із дикою морквоюЛабун, Вікторія Петрівна; Labun, Viktoriia
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202028-гру-2020Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїнуБорис, Любов Ігорівна; Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis202028-гру-2020Розроблення нового виду сиру вершкового та впровадження інновації у цеху м’яких сирівЦиб, Христина Романівна; Tsyb, Khrystyna Romanivna
Master Thesis202130-гру-2021Технологічні аспекти, фізико-хімічні і органолептичні показники хліба Козацького збагаченого йодом і селеномБайда, Наталія Ігорівна; Baida, Nataliia
Master Thesis202029-гру-2020Характеристика властивостей молочнокислих лактококівІгнатів, Ірина Олександрівна; Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202130-гру-2021Удосконалення технології приготування рідкої опариВасилишин, Людмила Василівна; Vasylyshyn, Liudmyla
Master Thesis202130-гру-2021Виділення нативних біоактивних пептидів з  α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировиниБойко, Любов Василівна; Boiko, Liuba
Master Thesis202130-гру-2021Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням борошна з дикорослої пшениці (полби) на замовлення пекарні ПП “Файний пекар”м. Чортків Тернопільської областіЗюзінов, Дмитро Федорович; Zuyzinov, Dmytro
Master Thesis202130-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цехуТонкевич, Тетяна Михайлівна; Tonkevych, Tetyana
Master Thesis202130-гру-2021Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олійПташник, Олег Степанович; Ptashnyk, Oleh
Master Thesis202130-гру-2021Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цехуГітель, Діана Михайлівна; Gitel, Diana
Master Thesis202130-гру-2021Розробка технології здоби діабетичної із застосуванням борошна безглютеновогоТроян, Катерина Миколаївна; Troyan, Kateryna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуОлекшій, Надія Степанівна; Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олійМазур, Юлія Григорівна; Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis202028-гру-2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis20227-січ-2023Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництваШкоропад, Назар Юрійович; Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis202029-гру-2020Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодкиЯкубішин, Ольга Романівна; Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецюАндрушків, Катерина Віталіївна; Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, Марія Володимирівна; Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis202126-гру-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соківПохно, Іванна Адамівна; Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis202126-гру-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології кисломолочного напою з насінням базилікуГрицаюк, Володимир Іванович; Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis202030-гру-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis202126-гру-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-гру-2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202128-гру-2021Розроблення технології ацидофільного напою з рослинними наповнювачами із проектуванням цеху виробництва незбираномолочних продуктів потужністю 40 т за змінуСвистун, Оксана Степанівна; Svystun, Oksana
Master Thesis202128-гру-2021Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хлібаХмеляр, Антон Богданович; Khmelyar, Anton
Master Thesis202127-гру-2021Отримання природних біоактивних пептидів з β-казеїну молока з проектуванням цеху з виробництва масла вершкового з переробкою маслянки та знежиреного молокаКутянська, Наталія Степанівна; Kutianska, Nataliia
Master Thesis202230-гру-2022Розроблення та впровадження у виробництво технології булочок діабетичного спрямування з TagetesСтепанко, Ірина Ігорівна; Stepanko, Iryna Ihorivna
Master Thesis202127-гру-2021Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемРудяк, Наталія Володимирівна; Rudyak, Natalia Volodymyrivna
Master Thesis202127-гру-2021Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошнаРудь, Андрій Васильович; Rud, Andriy
Master Thesis202230-гру-2022Удосокналення технології хліба “Домашнього” підвищеної стійкості до зберіганняГайдук, Сергій Володимирович; Hayduk, Serhii Volodymyrovych
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології хліба оздоровчого призначення з Aegopodium podagraria L.Леськів, Михайло Романович; Leskiv, Mykhailo Romanovych
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna
Master Thesis202230-гру-2022Технологія приготування пшеничного хліба з додаванням пророслого насіння льону на пекарніНавольський, Святослав Назарович; Navolskyi, Sviatoslav Nazarovych
Master Thesis202230-гру-2022Розробка електрофоретичної системи для білків сироватки з проектуванням цеху кисломолочних продуктівАлбанська, Ірина Тарасівна; Albanskа, Iryna Tarasivna
Master Thesis202230-гру-2022Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какаоБазар, Оксана Станіславівна; Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis202129-гру-2021Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йодуЯнів, Анна Романівна; Yaniv, Anna
Master Thesis202129-гру-2021Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоївЛобур, Максим Борисович; Lobur, Maksym
Master Thesis202129-гру-2021Розроблення технології кисломолочного сиркового продукту з гіпоалергенним гідролізатом білків сироватки з проектуванням цеху по виробництву сиру кисломолочногоСлимак, Марія Ігорівна; Slymak, Mariia
Master Thesis202129-гру-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesis202127-гру-2021Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хлібаВойтко, Христина Володимирівна; Voitko, Khrystyna
Master Thesis202128-гру-2021Розробка технології виробництва масла з підвищеною антиоксидантною активністюСлимак, Марта Ігорівна; Slymak, Marta
Master Thesis202128-гру-2021Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозріванняСолодкий, Михайло Андрійович; Solodkiy, Mykhailo Andriyovych
Master Thesis202231-гру-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва хліба з додаванням цільного зерна стародавніх сортів пшениці.Кузьмич, Надія Іванівна; Kuzmych, Nadiia Ivanivna
Master Thesis202231-гру-2022Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва фруктових консервів з використанням нетрадиційної сировиниКостів, Оксана Сергіївна; Kostiv, Oksana Serhiivna
Master Thesis202231-гру-2022Удосконалення технології виробництва булочок «Молочні» стійких до зберіганняХижнюк, Яна Юріївна; Khyzhniuk, Yana Yuriivna
Master Thesis202231-гру-2022Розробка електрофоретичної системи для казеїну з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочної продукціїКравець, Тетяна Ігорівна; Kravets, Tetiana Ihorivna
Master Thesis202231-гру-2022Розробка технології низькоалергенного ферментованого напою з проектуванням цеху кисломолочних продуктів.Шкільна, Марта Богданівна; Shkilna, Marta Bogdanivna
Master Thesis202231-гру-2022Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростейП'яла, Ульяна Ярославівна; Piala, Uliana Yaroslavivna
Результати 1-69 зі 69 (час пошуку: 0.001 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі