Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-3 зі 3 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Other | 23-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх фізико-хімічні властивості | Легоцька, Христина Романівна; Legotska, Khrystyna |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив обробки харчових продуктів НВЧ-хвилями на їх мікробіологічні показники | Скуба, Марія Богданівна; Skuba, Mariia |
Other | 24-чер-2014 | 23-чер-2014 | Вплив різних консервантів на мікробіологічні показники та збереженість консервованих харчових продуктів | Остапйовська, Марія Володимирівна; Ostapiovska, Mariia |
Розкриття
за темами
- 3 8.05170107
- 3 технології зберігання, консервува...
- 1 a common bacterial contamination
- 1 anthocyan
- 1 flavoni
- 1 food
- 1 juices
- 1 katekhin
- 1 microwave processing
- 1 microwave wavelengths
- 1 microwave wavelengths juice
- 1 pathogenic microflora
- 1 sodium benzoate
- 1 антоціан
- 1 бензоат натрію
- 1 загальна бактеріальна забрудненість
- 1 катехін
- 1 мікрофлора харчових продуктів
- 1 НВЧ-обробка
- 1 НВЧ-обробка соку
- далі >
за датою випуску
- 3 2014
за типом вмісту
- 3 Other
за мовами
- 3 uk