Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Conference Abstract | 15-Απρ-2021 | 7-Μαΐ-2021 | Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2021 | 1-Ιου-2021 | Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри) | Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інтелектуальна власність” (для студентів-магістрів усіх форм навчання спеціальності “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності” усіх форм навчання) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Інформаційна безпека персоналу у системі складових соціально-економічної безпеки машинобудівних підприємств України: основні загрози та шляхи їх нейтралізації | Нагорняк, Ірина Степанівна; Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 28-Ιου-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Економіка організації і планування виробництва” (для студентів денної форми навчання спеціальності “Комп’ютерна інженерія”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 28-Ιου-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень” (для студентів-магістрів денної форми навчання напряму “Менеджмент” спеціалізації “Управління інноваційною діяльністю”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Методичні рекомендації до виконання дипломного проекту магістра (для студентів усіх форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Федишин, Ірина Богданівна |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Методичний посібник для проведення лекційних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
Article | 2016 | 29-Ιου-2017 | Основні напрями (компоненти) розвитку вітчизняних підприємств як складової організаційного процесу економічних реформ України (на прикладі туристично-рекреаційної та готельно- ресторанної справи) | Андрушків, Богдан Миколайович; Шерстюк, Роман Петрович |
- | 2017 | 29-Ιου-2017 | Методичні рекомендації для проведення практичних занять з дисципліни “Інноваційна політика” (для студентів-магістрів денної та заочної форм навчання спеціальності 8.03060102 “Менеджмент інноваційної діяльності”) | Нагорняк, Галина Степанівна |
- | 2018 | 20-Ιου-2019 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання». | Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович |
- | 2018 | 20-Ιου-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
- | 11-Δεκ-2018 | 20-Ιου-2019 | Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємств | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | Μαρ-2019 | 20-Ιου-2019 | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні | Островська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир |
Methodical recommendations | 2018 | 20-Ιου-2019 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-Ιου-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-Ιου-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2019 | 20-Ιου-2019 | Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Monograph | 2021 | 2-Ιου-2021 | Стратегії сталого розвитку територій в умовах посткризового відновлення | Авторський колектив |
Article | 2015 | 22-Σεπ-2016 | Історичні передумови та економіко-політична необхідність поглиблення україно-турецького співробітництва | Владимир, Ольга Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-Ιου-2019 | Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2016 | 16-Ιου-2017 | Стратегія розвитку консалтингу в системі управління інноваційним розвитком підприємства | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович; Співак, Сергій Михайлович |
Textbook | 2017 | 20-Ιου-2019 | Фінансовий менеджмент | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2016 | 14-Ιου-2017 | Особливості вирішення реформаційних проблем – громадська оцінка процесів | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталя Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман Петрович |
Conference Abstract | 15-Μαΐ-2019 | 20-Ιου-2019 | Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях | Островська, галина Йосипівна |
Book | 2017 | 14-Ιου-2017 | Стратегія розвитку адміністративного району (Концептуальні засади організації соціально-економічного розвитку адміністративного району в контексті формування добровільних об’єднань територіальних громад Лановеччини) | Богдан, Андрушків; Гаєвський, Андрій; Радинський, Сергій Віталійович; Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга Михайлівна; Метеленко, Наталя; Кирич, Наталя; Мельник, Лілія Миколаївна; Паляниця, Віктор; Кухній, Леся; Бойко, Остап; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Георгій; Співак, Сергій; Погайдак, Ольга; Стойко, Ігор; Малюта, Людмила; Пешко, Анатолій |
- | 19-Μαρ-2019 | 20-Ιου-2019 | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | Островська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія |
Conference Abstract | 2019 | 20-Ιου-2019 | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків | Островська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія |
Article | 2016 | 14-Ιου-2017 | Перспективи використання землі як стратегічного ресурсу (Європейські контексти аграрних реформ в Україні) | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2016 | 29-Ιου-2017 | Особливості управління розвитком підприємства на основі внутрішньофірмових змін | Андрушків, Богдан Миколайович; Приставський, Тарас |
Book chapter | 2016 | 14-Ιου-2017 | Активізація громадської думки у вищій школі України | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2016 | 14-Ιου-2017 | Дослідження впливу управлінських чинників на рівень конкурентоспроможності вітчизняних закладів сфери готельно-ресторанного бізнесу на сучасному етапі | Нагорняк, Галина Степанівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | 2018 | 23-Δεκ-2020 | Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 2016 | 4-Δεκ-2022 | ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2016 | 4-Δεκ-2022 | ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 4-Δεκ-2022 | ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Monograph | 2021 | 29-Ιου-2021 | Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовах | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Article | Νοε-2013 | 23-Ιου-2014 | Погляд економістів на дерево генези науки "Ресурсономіка" | Вовк, Юрій; Vovk, Yuriy; Андрушків, Богдан; Andrushkiv, Bohdan; Погайдак, Ольга; Pohaydak, Olha; Вовк, Ірина; Vovk, Iryna; Стойко, Ігор; Stoyko, Ihor |
Book | 2021 | 29-Ιου-2021 | Організація та особливості підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації | Шерстюк, Р. П.; Пешко, А. В.; Андрушків, Б. М.; Кирич, Н. Б.; Мельник, Т. М.; Мяшкович, О. В.; Паляниця, В. А.; Погайдак, О. Б.; Ціх, Г. В.; Керничний, Б. Я.; Кузь, Т. І.; Гагалюк, Ольга Іванівна; Грушко, В. С. |
Article | 2021 | 29-Ιου-2021 | До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Book | 2018 | 20-Ιου-2019 | Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу | Островська, Галина Йосипівна |
Proceedings Book | 2018 | 20-Ιου-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
Proceedings Book | 2019 | 20-Ιου-2019 | Домінанти інтелектуального лідерства підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-Ιου-2019 | Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використання | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2019 | 23-Δεκ-2020 | Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформацій | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-Δεκ-2020 | Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменування | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-Δεκ-2020 | Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-Δεκ-2020 | Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнота | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор |
Methodical recommendations | 2018 | 24-Δεκ-2018 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання» | Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович |
Article | 2017 | 9-Ιου-2019 | Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінка | Федишин, Ірина |
Conference Abstract | 2019 | 9-Ιου-2019 | Роль літакобудування у розвитку національної економіки | Федишин, Ірина |
Conference Abstract | 2017 | 9-Ιου-2019 | Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави | - |
Monograph | 2021 | 2-Ιου-2021 | Інтеграція освіти, науки і бізнесу | Андрюшків Б.М. (розділ 1, 1.1; 5,5.12); Андиржанова Г.А. (розділи 1, 1.7); Андросова О.Ф. (розділи 2, 2.3); (розділи 3, 3.3; розділи 3,3.4; розділи 4,4.5); Абліцов І.С. (розділ 3, 3.3); Бабміндра Д.І. (розділ 1, 1.5); Бугай В. З. (розділ 5 , 5.2); Бехтер Л.А. (розділи 2, 2.5);(розділи 4, 4.7); (розділ 4,4.8); (розділ 4 , 4.5); Барышева С.К. (розділ 3, 3.5); Биктеубаева А.С. (розділ 3, 3.5);Болдирєв М.В. (розділ 1,1.6); Батракова Т. І. (розділ 3 , 3.6); Безугла (розділ 5, 5.9); Воскресенська Ю.В. (розділ 1, 1.5); Венгерська Н. С. (розділ 1, 1.6); (розділ 2 , 2.4); Гагалюк О. (розділ 1, 1.1); Гамова О.В. (розділ 1 , 1.3); Гельман В.М. (розділ 2, 2.6); Ємел’янова Д.В. (розділ 2, 2.4); Єфременков В. Д. (розділ 3 , 3.4); Жиляков І.О. (розділ 2 , 2.1); Зінченко В.В. (розділ 4 , 4.5); Землянський О. О. (розділ 4 , 4.2); Іванов М.М. (розділ 5 , 5.1); Ігнат’єв А. М. (розділ 3, 3.1); Козін І.В. (розділ 4 , 4.2); Корінний С.О. (розділ 1,1.4); (розділи 2 , 2.1); Кириченко Я.В. (розділ 2, 2.2); Камишан Д. С. (розділ 2 , 2.4); Кривець Б. М. (розділ 4 , 4.6); Кравець О. Л. (розділ 4, 4.8); Ковальчук Ю. Б. (розділ 3 , 3.2); Колобердянко І.І. ( розділ 5, 5.10); ( розділ 5, 5.11); Корінєв В Л. ( розділ 1, 1.2); Кирич Н. (розділ 1 , 1.1); Кузь Т. (розділ 1 , 1.1); Лось В.О. (розділ 2 , 2.2); Лепьохін О.В. (розділ 3.3.1); (розділ 3, 3.2);(розділ 4 , 4.4);( розділ 4,4.6); Мельник Л.М. (розділ 1, 1.1; розділ 5,5.12); Макаренко О. І. (розділ 4 , 4.2); Міщенко А. С. (розділ 4 , 4.1); Омельченко .І.(розділ 2 , 2.6); Погайдак О. (розділ 1 , 1.1); Пупов С.В. (розділ 4 , 4.4); Путро Я. А. (розділ 5 , 5.3); Плоткіна О.В. (розділ 2, 2,5); Руднік О. Р.(розділ 5, 5.5); Репіч К.В. (розділ 5, 5.1); Струтинська І.( розділ 1, 1.1); Струков С. (розділ 1, 1.3); Стещенко Б.О. (розділ 5, 5.4); Самойленко В. О. (розділ 5 , 5.4); Терен’єва Н.В. (розділ 4, 4.1); (розділ 5, 5.); Усков О. С. (розділ 4, 4.7); Ходус О. В. (розділ 1 , 1.4); Хмельковська А. В. (розділ 5 , 5.6); Череп А. В. (розділ 1, 1.1); (розділ 5, 5.4); (розділ 5, 5.5); (розділ 5, 5.6); (розділ 5, 5.12); Череп О.Г. (розділ 4, 4.3);( розділ 5, 5.3); Шелестін А. Д. (розділ 3 , 3.6); Шерстюк Р.П. (розділ 1, 1.1; 5, 5.12); Шалабаєв (розділ 3, 3,5). |
Methodical recommendations | 2017 | 5-Δεκ-2017 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології» | Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |
Article | Δεκ-2022 | 27-Απρ-2023 | Дослідження впливу криз на маркетингову стратегію підприємств сфери обслуговування | Федишин, Ірина Богданівна |
Conference Abstract | 2023 | 12-Ιου-2023 | Перспективні напрямки зміцнення енергетичної безпеки національної економіки України. | Владимир, Ольга Михайлівна; Матвієшин, Максим Любомирович; Оболонін, Олексій Сергійович |
Conference Abstract | Μαΐ-2023 | 19-Ιου-2023 | Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємства | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В. |
Conference Abstract | 2020 | 21-Δεκ-2022 | Рецесія у сфері готельно-ресторанного бізнесу: виклики та загрози | Федишин, Ірина Богданівна |
- | 2023 | 19-Ιου-2023 | Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О. |
Conference Abstract | 2023 | 19-Ιου-2023 | Цифровізація виробничо-економічних процесів підприємств як фактор економічного розвитку | Шерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б. |
Conference Abstract | Μαΐ-2023 | 19-Ιου-2023 | Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхід | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О. |
Conference Abstract | Μαΐ-2023 | 19-Ιου-2023 | Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0 | Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М. |
Conference Abstract | 2023 | 19-Ιου-2023 | Управління бізнес-процесами підприємства: сучасні технології | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В. |
Conference Abstract | 2023 | 19-Ιου-2023 | Управління бізнес-процесами в умовах цифрової трансформації | Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М. |
Proceedings Book | 28-Απρ-2023 | 30-Μαΐ-2023 | Туристичні навички та знання топографії як необхідні «metaskills» у час війни. | Владимир, Ольга Михайлівна |
- | Δεκ-2022 | 1-Ιου-2023 | Законодавчі засади захисту об’єктів культурної спадщини України у час війни. | Владимир, Ольга Михайлівна; Паляниця, Віктор Анатолійович |
Conference Abstract | Μαΐ-2023 | 12-Ιου-2023 | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі. | Владимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, Катерина Михайлівна |
Proceedings Book | Μαΐ-2023 | 5-Ιου-2023 | Реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя: історичний екскурс та нові візії у сучасному туризмі | Владимир, Ольга Михайлівна; Дуда, Оксана Олегівна; Дукач, Олена Віталіївна; Ковалюк, Лілія Ігорівна |
Conference Abstract | Μαΐ-2023 | 19-Ιου-2023 | Ефективність стратегічного управління в умовах цифрової трансформації: сучасні підходи | Шерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б.; Кернаджук, П.М. |
Conference Abstract | Νοε-2022 | 15-Δεκ-2022 | КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ЧАС ВІЙНИ | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина |
Conference Abstract | Νοε-2022 | 13-Δεκ-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина |
Proceedings Book | 2021 | 6-Δεκ-2021 | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності | Владимир, Ольга; Субчак, Назарій |
Journal | 2021 | 6-Δεκ-2021 | Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходу | Владимир, Ольга Михайлівна |
Proceedings Book | 2021 | 6-Δεκ-2021 | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання | Владимир, Ольга; Субчак, Назарій |
Monograph | 2021 | 29-Ιου-2021 | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення | Шерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович |
Article | 2020 | 21-Δεκ-2022 | Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна |
Article | 31-Μαΐ-2023 | 3-Νοε-2023 | Відтворення боїв та реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя як основа розвитку подієвого туризму Тернопільщини | Владимир, Ольга; Галицька, Ірина; Дуда, Оксана; Дукач, Олена; Ковалюк, Лілія |
Conference Abstract | Οκτ-2023 | 10-Νοε-2023 | Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми | Шерстюк, Роман; Островська, Галина |
Book | Αυγ-2023 | 29-Νοε-2023 | Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія | Шерстюк, Роман |
Article | 2022 | 5-Ιαν-2024 | ІНТЕГРАЦІЯ ДИЗАЙНУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ЕФЕКТИ ДЛЯ ТУРИЗМУ ТА РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАД | Малюта, Людмила; Владимир, Ольга; Рудан, Віталій |
Article | Ιου-2023 | 1-Ιαν-2024 | Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor |
Proceedings Book | Μαρ-2024 | 6-Μαρ-2024 | Інклюзивна університетська освіта в україні: реалії і можливості навчання ветеранів війни з особливими потребами | Шерстюк, Роман Петрович; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович |
Article | Φεβ-2024 | 2-Μαΐ-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Conference Abstract | Απρ-2024 | 9-Μαΐ-2024 | Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємством | Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | Φεβ-2024 | 16-Ιου-2024 | Основні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинку | Владимир, Ольга; Коваленко, Артем |
Article | 2024 | 16-Ιου-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга; Шерстюк, Роман |
Article | 2023 | 25-Ιου-2024 | Досконалість телекомунікаційної системи, відповідальність персоналу можуть забезпечити об'єктивність інформації та її правдивість (соціо-гуманітарні проекції на війну в Україні та напрями удосконалення управління телекомунікаційними системами в Україні) | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Бойко, Остап Богданович; Боярчук, Назар Андрійович; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Conference Abstract | Μαΐ-2024 | 31-Ιου-2024 | ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ КЛІЄНТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | Шерстюк, Роман; Ратинський, Вадим |
Conference Abstract | Μαΐ-2024 | 31-Ιου-2024 | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ | Шерстюк, Роман; Летун, Олександр |
Proceedings Book | Φεβ-2024 | 2-Αυγ-2024 | Удосконалення управління бізнес-процесами в умовах індустрії 4.0 | Шерстюк, Роман; Козловський, Артем; Неділенько, Віталій; Плотніков, Олександр |
Conference Abstract | Μαΐ-2024 | 2-Αυγ-2024 | Гейміфікація в індустрії гостинності | Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |