Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Risultati: 1 - 19 di 19
  • Precedente
  • 1
  • Successivo
Documenti rinvenuti:
TipologiaData di edizioneDate of entryTitoloAutore/i
-201820-giu-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
-201820-giu-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-11-dic-201820-giu-2019Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємствОстровська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-giu-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-giu-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-giu-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Article201920-giu-2019Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
-giu-201829-giu-2018Курс лекцій з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-giu-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Textbook201720-giu-2019Фінансовий менеджментОстровська, Галина Йосипівна
Book201820-giu-2019Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світуОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201820-giu-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201920-giu-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-giu-2019Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використанняОстровська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201824-dic-2018Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання»Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович
Methodical recommendations20175-dic-2017Методичні вказівки та завдання до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Економіка та організація виробництва» для студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.050701 «Електротехніка та електротехнології»Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Articlegiu-20231-gen-2024Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor
Conference Abstractapr-20249-mag-2024Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємствомШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstractmag-20242-ago-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Risultati: 1 - 19 di 19
  • Precedente
  • 1
  • Successivo